avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Vreau sa infiintez o firma de prestari servicii medico-sociale la domiciliu si as vrea sa stiu ce forma e mai avantajoasa. Voi avea nevoie de angajati ,pana in zece persoane.Cum ar trebui sa fie,platitoare sau nu de TVA.avantaje si dezavntaje,etc. De asemenea ,as vrea ca firma sa mai aiba inca cateva domenii de activitate..cate poate avea in mod obisnuit?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: chirileanucoca , utilizator 19:17, 25 Noiembrie 2010
Daca aveti incasari foarte mari, peste 10 000 E,(cu aproximatie) va trece automat pe platitor de tva. avand in vedere ca firma este pe servicii, v-as sugera sa o faceti neplatitoare. (daca se ocupa cu comert era mai convenabil platitoare)
Fiind firma cu profil medical , nu mai poate avea alte coduri.
De fapt e vorba de ingrijiri la domiciliu..servicii sociale si medicale...alte activitati referitoare la sanatatea umana..masaj,activitati sportve etc...de asta m-am gandit la mai multe CAEN.
Da.asa se poate sa aveti mai multe coduri caen.le puteti pune aproape pe toate.daca aveti nevoie de ajutor pentru infiintare, puteti sa ma contactati.
Avantajos e SRL. O faceti neplatitoare de TVA. detalii despre infiintare pe www.onrc.ro Actele le puteti face la serviciul asistenta din cadrul Registrului, la un avocat, notar sau o firma de consultanta.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centru de îngrijiri medicale la domiciliu deschis de ong alin2023 alin2023 buna ziua! reprezint un ONG. vreau să deschid un serviciu de îngrijiri medicale la domiciliu. in ce cod CAEN pot să mă încadrez? și cum pot ... (vezi toată discuția)
Platitor/neplatitor tva (vine garda financiara la sediul social) anitsirc anitsirc Doresc sa infiintez un SRL. Initial m-am gandit sa infiintez neplatitor de TVA, iar cand voi avea venit constant sa trec ca platitor. Totusi deoarece ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)