avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am urmatoarea problema:astazi am fost instiintata telefonic de un executor judecatoresc ca am de plata o suma de bani cu titlu cheltuieli de judecata (2700 lei).Am intrebat de cuantumul cheltuielilor de executare si mi-a comunicat ca inca nu a emis somatia de plata.Cererea din partea creditorului s-a facut cu executare imobiliara.
Intrebarea este daca astazi ma duc si depun cu mandat postal cheltuielile de judecata datorate creditorului mai sunt obligata sa achit si cheltuielile de executare?
Cel mai recent răspuns: ContSters160568 , utilizator 17:01, 24 Noiembrie 2010
Buna ziua,

Daca s-a inceput procedura de executare silita (are numar de dosar de executare la BEJ) aveti obligatia de a achita cheltuielile de executare indiferet de ce sau cate acte de executare s-au efectuat.

Succes,
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2010
ContSters160568, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am urmatoarea problema:astazi am fost instiintata telefonic de un executor judecatoresc ca am de plata o suma de bani cu titlu cheltuieli de judecata (2700 ... (vezi toată discuția)
Somatie mobiliara mirunanour mirunanour Daca am gasit la domiciliu in cutia postala o instiintare de la un BEJ-T.D.P din Pascani o instiintare ca in data de 05.04. s-a procedat la afisarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)