avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce se poate intampla?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce se poate intampla?

sunt parata intr-un proces de reducere pensie alimentara.Fostul sot a cerut reducerea .Eu sustin ca el lucreaza inca in strainatate.Mi s-a cerut un martor.L-am numit dar a intervenit o problema personala si nu poate veni.Ce se poate intampla?Dar daca lipsesc si eu avand un examen de sfarsit de curs de calificare si nu stiu daca ajung la timp?se poate incheia procesul in favoarea lui?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:12, 24 Noiembrie 2010
depuneti dovada de imposibilitate de prezentare din partea dvs si a martorului, insotite de o cerere si veti beneficia de o amanare.
Va multumesc mult. O seara buna.
Atasati la cerere dovezi/acte justificative care sa ateste imposibilitatea de prezentare a dvs,cat si a martorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea reconventionala - mijloace de proba IancuV IancuV la intocmirea cererii reconventionale trebuie sa trec solicit incuviintarea urmatoarelor probe.Pot trece martori fara a fi numiti acestia intrucit in acest ... (vezi toată discuția)
Infatisare divort Georgia.TH Georgia.TH Buna ziua, In cazul in care am intentat proces de divort, insa nu pot ajunge la prima infatisare ce se intampla ? (vezi toată discuția)
Cum pot solicita un nou termen intr-un litigiu? Dawio Dawio Buna ziua. Am un proces in litigii de munca, iar la termenul stabilit eu plec din tara pentru un curs de pregatire profesionala, platit din fonduri europene ... (vezi toată discuția)