avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Buna ziua.
Ma poate ajuta cineva cu o hotarare judecatoreasca prin care sa se fi admis o contestatie la executare, cu consecinta deblocarii conturilor?
E vorba despre o firma de leasing careia i s-a predat masina acum 2 ani fara a exista restante, care a obtinut incuviintarea executarii titlului executoriu - contract de leasing, nu e specificat ce anume reprezinta suma obiect al executarii, nu a emis somatii sau adrese, dar care a blocat conturile societatii.
Va multumesc.

In cazul in care cineva ma poate ajuta, adresa mea de mail e justicemn2004@yahoo.com.
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
Mihaela Nevoie, Avocat
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 10:47, 25 Noiembrie 2010
Faci contestatie la executarea silita si ceri si suspendarea executarii silite;
Cere suspendarea executarii rapid si pe ordonanta presedintiala -depune si cautiunea de 10% din suma contestata, ca sa-ti aprobe suspendarea de la primul termen.
Daca iti aproba suspendarea scoti copie dupa dispozitiv si o depui la biroul executorului judecatoresc care va debloca conturile;
In cazul in care nu iti aproba suspendarea executarii silite pe ordonanta pres. ,te judeci la primul termen pe suspendarea executarii din cadrul contestatiei
**In cadrul contestatiei e bine sa mergi pe lamurirea intelesului,intinderii si aplicarii titlului executoriu;
-sa ceri si anularea hot. jud. prin care s-a incuviintat executarea silita si binenteles anularea tuturor formelor de executare efectuate in dosar;
Succes
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
Mihaiela Dragomir , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare/contestatie in anulare aadynna aadynna buna ziua! s-a inceput executarea silita, iar titlul executoriu este o sentinta civila despre care nu am stiut ca exista, nu am fost citata niciodata, ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana se cere cautiunea? Sever Simion Sever Simion Va rog, un mic ajutor. Daca cineva depune azi o cerere de executare silita si, sa zicem ca se admite, in cat timp trebuie sa fac eu contestatia la executare ... (vezi toată discuția)
Termen pt contestatia la executare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Caz: Se face executarea unor drepturi pe baza unei hotariri judecatoresti definitive, fara a se trimite somatie la sediul firmei. Societatea afla de aceasta ... (vezi toată discuția)