avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

noul cod penal

Durata de executie a pedepsei se va calcula cu 6 luni la an si doua treimi din pedeapsa sau doar una din aceste variante? Dupa textul noului cod penal nu prea am inteles.... Prea multi termeni de specialitate....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:11, 26 Noiembrie 2010
Luati in calcul dispozitiile codului in vigoare
Codul nou...nu a intrat in vigoare nici cel discutat in 2004...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare condiționatã - indeplinirea conditiilor melinaR melinaR nepotul meu intra in comisia de eliberare conditionata in ianuarie 2014 ce sanse are dacacomisia ii respinge eliberarea pentru ca sigur asta fae la primul ... (vezi toată discuția)
Condamnari penale ovidiuandras ovidiuandras va rog daca puteti sa-mi raspundeti la urmatoarea problema: stiu pe cineva condamnat pe o perioada de 4 ani si 6 luni pentru complicitate la furt. ar vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor cazier. darksideliar darksideliar salutare. in cazierul meu exista doua condamnari una in anul 2007 si una in anul 2010. Prima este de 3ani jumate si a doua de 4ani si 3 luni ambele cu ... (vezi toată discuția)