avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda radar

am si eu o intrebare.m-a prins radarul nou cu 91 km/h in localitate.m-a oprit politia si mi-a cerut actele dar nu mi-a facut proces verbal.doar atat mi-au spus cu cat m-au inregistrat si cate puncte de penalizare am si ca am 48 de ore sa platesc amenda.intrebarea mea ar fi:am 48 de ore de cand m-au oprit sau 48 de ore dupa ce imi vine acasa poza si amenda....ma gandesc ca daca nu mi-au facut proces verbal trebuie sa imi ajunga acasa amenda nu?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:37, 29 Noiembrie 2010
Aveti permisul retinut sau doar amenda? cat?
Permisul este la mine politistul nu mi-a dat nimica decat acetele inapoi si cand i-am zis de pv o plecat...nici nu stiu daca am amenda sau nu ?!...daca primesc prin posta amenda se poate face o contestatie cu sanse de castig?. Amenda care el mi-a zis-o pt depasirea vitezei legale cu 20km/h a fost 240 de ron care este prea mult avand in vedere ca as fi primit doar 2 puncte penalizare.
Pana nu va vine acasa vreo sanctiune(procesul verbal de constatare a contraventiei)nu puteti stii daca ati fost sau nu sanctionat in vreun fel.
Eu cred ca trebuie sa reluati discutia,daca acesta va soseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal contraventie auto erv erv Circulam cu masina din directia Sibiu spre Brasov. In zona localitatii Porumbacu de Jos (inainte sau dupa, nu mai tin minte exact) sunt inregistrat de aparatul ... (vezi toată discuția)
Practica judiciara - proces verbal de contraventie, depasire peste linia continua ionut_daniel ionut_daniel Va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu hotarare a unei judecatori oricare privitoare la proces verbal contraventie privind depasirea unui auto peste marcaj ... (vezi toată discuția)
Amenda radar AlexCucu AlexCucu Buna seara, Astazi 21.07.2013, am fost oprit in localitatea Targoviste si amendat pentru viteza. Am fost amendat cu 720 de ron, (360 in 24 de ore) pentru ... (vezi toată discuția)