avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Onorariu executor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Onorariu executor

Buna ziua si multumesc pentru timpul acordat celor care nu-si permit o consulatie la un avocat.In urma unei sentinte civile am achitat suma pentru care am fost data-n judecata.Am achitat suma pe data de 21.11.2010 iar pe data de 23.11.2010 administratorul imi spune ca mai am de achitat si onorariu executorului.Datoria a fost platita pe 21.11.2010 iar procesul-verbal cheltuieli de executare intocmit pe 23.11.2010.De la executor nu am primit nici pana azi o somatie dansul neprimind inca incuviintarea.Ce ma sfatutiti sa fac in legatura cu onorariu executorului.Multumesc pentru timpul acordat si pentru sfat.
Cel mai recent răspuns: Gloria1969 , utilizator 11:41, 28 Noiembrie 2010
Cereti administratorului sa va arate factura de la executor.
In conditiile in care ,dvs ati achitat integral datoriaini raport de aspectul esential ca executorul nici nu a demarat procedura executarii ,de vreme ce nu a obtinut de la instanta incuviintarea executarii silite,dvs nu va mai revin alte obligatii de achitat
I-am cerut administratorului sa-mi aduca copii dupa actele aflate la dosarul de executare,si mi-a adus urmatoarele:1) proces-verbal onorariu,2)proces-verbal cheltuieli de executare (ambele p-v datate cu 23.11.2010) 3) certificat informativ

Copia dupa chitanta de plata trebuie dusa de catre administrator executorului sau o trimit eu prin posta cu confirmare de primire?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010
Gloria1969, utilizator
Acele PV de onorariu si cheltuieli de executare, pe langa faptul ca sunt ulterioare achitarii datoriei, de catre cine sunt semnate?
Atentie, dv. nu platiti niciun ban in lipsa facturii!
Ambele p.v. sunt semnate doar de catre executor.

Alte discuții în legătură

Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am urmatoarea problema:astazi am fost instiintata telefonic de un executor judecatoresc ca am de plata o suma de bani cu titlu cheltuieli de judecata (2700 ... (vezi toată discuția)
Executare silita, probleme plata executor pocoravalerica pocoravalerica Buna ziua, Am fost parte intr-un proces cu Asociatia de proprietari si aceasta din urma a fost obligata cf unei hotarari judecatoresti la plata unei creante ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin Buna ziua tuturor! Speta mea este urmatoarea: printr-o Ordonanta de plata, am fost obligati de catre tribunal, la plata unei sume de bani, de peste un miliard, ... (vezi toată discuția)