avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inregistrarea video din masina - proba in caz accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inregistrarea video din masina - proba in caz accident

inregistrarea provenita de la o camera video amplasata in interiorul masinii constituie proba in cazul unui accident ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:01, 24 Mai 2012
multumesc pentru raspunsuri... am montat permanent camera pe masina.
Poate constitui proba in momentul in care este acceptata de procuror , dupa ce in prealabil veridicitatea ei a fost confirmata prin expertiza de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video faniqastefan faniqastefan Buna ziua Intentionez sa instalez o camera de supraveghere video pentru locul unde parchez autoturismul personal, in urma deselor acte de vandalism din zona, ... (vezi toată discuția)
Proba cu video Petunia Petunia as dori sa stiu daca sunt surprinsi in exterior niste hoti, prin camerele de supraveghere, respectiva filmare poate fi o proba pt incriminarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu- furt din autoturism mocan mocan Urmare unui accident rutier, politia mi-a trimis autoturismul avariat la reprezentanta auto pt constatare tehnica si de acolo, a fost dus intr-un parking auto ... (vezi toată discuția)