avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensarea in bani a CO la incetarea raporturilor de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensarea in bani a CO la incetarea raporturilor de munca.

De maine intru in preaviz, 14 zile lucratoare, concediu nu mai pot lua, pentru ca este altcineva programat sa plece si as vrea sa stiu daca agajatorul are obligatia sa-mi plateasca concediul ramas,14 zile sau le pierd?
Din cate mi-a zis, concediul ramas e pierdut.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 28 Noiembrie 2010
1. In mesajul initial ati vorbit de 14 zile lucratoare si de aici am dedus ca este vorba depreaviz la concediere.
2. Preavizul in cazul demisiei este in zile calendaristice si poate fi si de 14 zile.
3. Angajatorul este obligat sa va compenseze in bani zilele de CO cuvenite si neefectuate.
Da, este obligat sa va compenseze in bani zilele de CO neefectuate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz si co in caz de concediere valery_70 valery_70 In data de 22.07.2008 am fost anuntati ca firma nu ne mai poate asigura de lucru din 23.07 si ne concediaza .Va rog sa-mi spuneti daca avem dreptul la ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii Towelie Towelie Buna ziua, M-ar interesa in ce conditii se acorda salariile compensatorii la o societate comerciala privata, avand in vedere ca se face o restructurare ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului,concedierea lory98 lory98 Sunt chemata la servici pentru a-mi semna demisia din partea angajatorului pe motiv ca se desfiinteaza postul.Momentan sunt in concediu de odihna trimisa ... (vezi toată discuția)