avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa intru in proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa intru in proprietate

detin de 10 ani cel putin o proprietate in intravilan pe care nu detin acte,mama mea a cumparat-o de la o batrana cu chitanta de mana,cum as putea sa intru in posesis legala,eu, mama mea nemai fiind in viata?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:06, 28 Noiembrie 2010
In ce an a fost cumparata proprietatea? In mod normal, ar trebui initiata o actiune in instanta pentru pronuntarea unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de act de vanzare-cumparare, actiune ce trebuie introdusa impotriva vanzatoarei (daca mai traieste) sau a mostenitorilor acesteia (trebuie sa-i cunoasteti).
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare intocmire acte de proprietate in baza unei chitante de mana din 1983 si martori Tannya Tannya Buna ziua! Am urmatoarea situatie: bunicii mei detineau (au decedat intre timp) in Comuna Corod , Tecuci , acestia au avut 4 copii, nu s-a facut niciodata ... (vezi toată discuția)
Inscriere cf a unei chitante de mana ContSters382135 ContSters382135 O chitanta de mina vinzare cumparare se poate insrie in cartea funciara ? (vezi toată discuția)
Am cumparat cu chitanta de mana un teren iar acum vreau acte enculescu enculescu Am cumparat cu chitanta de mana un teren de vreo 200mp pe care acum am ogradina de zarzavaturi cu fantana. Am platit cand am facut chitanta de mana prin 1998 ... (vezi toată discuția)