avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare a deciziei de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare a deciziei de concediere

Buna seara,
Un angajator a emis o decizie de anulare a deciziei de concediere,ca urmare a actiunii in instanta aangajatului. Ce efecte poate avea aceasta decizie in desfasurarea procesului si in ce fel poate influenta rezultatul acestuia?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinavulpe , utilizator 21:26, 30 Noiembrie 2010
actiunea promovata in instanta ramane fara obiect.
Nu mi se pare corect.Este evident ca angajatorul se teme ca va pierde procesul,plus ca angajatul a cerut daune morale si salarii cuvenite de la data concedierii pana la data solutionarii procesului,nu este posibil ca angajatorul sa scape pur si simplu !
cristinavulpe a scris:

Buna seara,
Un angajator a emis o decizie de anulare a deciziei de concediere,ca urmare a actiunii in instanta aangajatului. Ce efecte poate avea aceasta decizie in desfasurarea procesului si in ce fel poate influenta rezultatul acestuia?

Multumesc.

Având în vedere că angajatorul a revocat decizia de concediere contestată, este întemeiată admiterea excepţiei lipsei de obiect a contestaţiei.
Ah,deci e ca si cum " scuza-ne,am facut o greseala,poti veni inapoi la munca,dar numai pt ca ne-ai dat in judecata si nu vrem sa pierdem bani.....ce mai conteaza ca te-ai imbolnavit din cauza asta.."
Pai atunci eu zic ca daca un hot fura un bun al cuiva,sa fie iertat daca-l inapoiaza cand e prins de politie,nu?
Traim in Romania si se pare ca asta le da dreptul celor cu bani sa-si bata joc de cei fara...
cauza ramane fara obiect atunci cand vi s-a comunicat decizia de revocare!
in ceea ce priveste daunele se poate continua procesul...

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am fost concediată abuziv și am contestat decizia ... Adelacris Adelacris Bună ziua, Am fost concediată abuziv și am contestat decizia în instanță, însă încă nu s-a stabilit un termen de judecată. Ieri am primit o ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de concediere alynaaaa alynaaaa Am fost angajata la o firma privata X, m-au dat afara abuziv si nelegal cu art. 61 lit d), am contestat decizia in instanta cerand reintegrarea in munca, ... (vezi toată discuția)
Situatie inedita in codul muncii - legalitate re-concediere ContSters83715 ContSters83715 ce parere aveti despre o situatie inedita in care pe fond salariatul concediat castiga si este reintegrat, apoi este concediat din nou? ( cand salariatul ... (vezi toată discuția)