avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea minorului la tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea minorului la tata

va rog sa ma sfatuiti ce pot face pt ca copilul ia fost incredintat fostului sot si el sta impreuna cu minora si concubina la petrosani,iar eu locuiesc in deva.copilul i sa incredintat tatalui pe motivca eu am stat in concubinaj cu 2 barbati.acum mam recasatorit si nu mai stiu cum sa procedez sa imi castig copilul.am deschis proces in deva si lam dat in judecata pt a mi se incredinta minorul mie dar am pierdut.am fost la un alt avocat si sa uitat pe hotarare si ma sfatiut sa il caut dupa ce ma marit ca mia spus ca pana atunci nu potate sa faca nimic.vreau sa va spun ca el nu mai locuieste la adresa unde are domicilul acum locueste la concubina.din cate stiu el nu ai lucreaza.dati un sfat cum sa procedez.nu pot sa imi vad copilul din motiv ca nu stiu unde sta am fost de nenumarate ori la domicilul fostului sot dar fara sa imi pot vedea copilul.va multumesc
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 20:34, 28 Noiembrie 2010
Puteți cere reîncredințarea minorului. Câți ani are copilul? Vorbiți cu avocatul, gândiți-vă la martori, la condițiile ce le aveți acasă, se va face anchetă socială atât la domiciliul dvs cât la al fostului soț.
puteti sa faceti prima data o cerere la Judecatorie ,pentru a avea legaturi personale cu minora(un drept de vizita),treceti adresa unde are domiciliul tatal copilului in buletin,cati ani are fetita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea cu copil minor ContSters179554 ContSters179554 va rog sa imi spuneti daca fostul sot ia fost incredintata fetita de 6 ani jumate prin hotarare definitiva si irevocabila poate pleca cu fetita in spania sau ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil eduardnicolae eduardnicolae buna ziua.vreau sa stiu si eu daca este posibil,ca mama copilului meu,noi traind in concubinaj imi poate lua copilul.ea are casa ei,dar nu are nici un venit ... (vezi toată discuția)
Fosta sotie poate sa paraseasca copilul incredintat mai mult timp? niki levis niki levis Fosta sotie traieste in concubinaj cu cineva,copilul lasandu-l in grija mamei ei.Este legal aces lucru? Pentru ca baiatul a fost incredintat ei nicidecum ... (vezi toată discuția)