Eva Fekete 
	    	Avocat

Eva Fekete 
	    	Avocat	    

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

Daniel Coman 
	    	Avocat

Daniel Coman 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Eva Fekete 
	    	Avocat

Eva Fekete 
	    	Avocat	    

dumneavoastra (impreuna cu fratii - daca aveti) veniti prin reprezentare sa culegeti mostenirea care ar fi revenit tatalui daca era in viata (1/4 din mostenire - inteleg ca atu fost 4 frati).
Trebuie sa formulati actiune de partaj dupa bunic.
Dvs, impreuna cu frati dvs, luati partea din mostenire
care ar fi revenit tataluii dvs de 1/4.
~ final discuție ~
 ella_camy	                   

Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)
	                    ella_camy	                   

Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)

radu1982	                   

am o mica problema ...tatal meu a murit in martie 2009 iar bunicul (tatal tatalui meu)in luna august al aceluias an.bunica inca este in viata insa acum sunt ... (vezi toată discuția)
	                    radu1982	                   

am o mica problema ...tatal meu a murit in martie 2009 iar bunicul (tatal tatalui meu)in luna august al aceluias an.bunica inca este in viata insa acum sunt ... (vezi toată discuția)

Denisa Ionela	                   

Buna ziua. Întâmpin si eu următoarea situație. Dacă se poate va rog sa îmi răspundeți. Bunica vrea sa facă succesiunea după bunicul meu. Ei au avut 3 ... (vezi toată discuția)
	                    Denisa Ionela	                   

Buna ziua. Întâmpin si eu următoarea situație. Dacă se poate va rog sa îmi răspundeți. Bunica vrea sa facă succesiunea după bunicul meu. Ei au avut 3 ... (vezi toată discuția)