avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Anunturi pe mail in plus...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Anunturi pe mail in plus...

Faceti ceva sa nu ma mai anunte pe mail la mesajele scrise de mine! Daca raspund pe un topic dupa 5 min. ma anunta ca cica e mesaj nou pe topicul respectiv si de fapt is eu care am scris... e stresant...
lory10 a scris:
Faceti sa nu se mai bifeze automat casuta privind anuntarea aparitiei unui raspuns pe un topic....
M-am trezit cu o multime de anunturi si nu stiam de ce.

Adica raspunzi la un subiect dar nu te intereseaza si alte pareri? :-/
AVLIL a scris:

De acord, de regula, daca raspunzi, si vrei sa vezi ce mai spun altii...

Eu sunt anuntata pe mail de 5 ori mai mult de cate mesaje s-au scris intre timp. Si ma trimite acum 4 pagini, nu la mesajul actual... Nu inteleg, e de la mine? :-/ Tot am asteptat sa se schimbe, apoi am zis ca doar o mai deranja si pe altii dar... nimic! :(

ok, investigam si cum e cu urmarirea mesajelor. poate chiar o sa incercam sa facem o regula generala de urmarire. cautam idei. :D
Ma intereseaza, dar nu chiar la toate subiectele (sunt si subiecte la care discutia se mai prelungeste mai mult pe-alaturi, de pilda) si, oricum, prefer sa le urmaresc direct pe forum (de cele mai multe ori).
Dar daca sunt in minoritate cu solicitarea mea, asta e... am sa stau sa tot debifez casuta (numai ca mai uit).
In fine, nu-i asa o problema...
Pai era bine inainte... pe la inceputul saptamanii ma trimitea exact la mesajul pe care il accesam din mail... Asta e ciudat...
Mai sunt si altii ca mine sau... :-/ oi avea ceva eu? :))

Oricum, ca exemplu: la consilieri juridici - meserie discriminata, apas pe notificare si ma trimite pe la pagina 10! Sunt 16 de toate... :((
Mersi de raspuns.

Am in continuare aceeasi problema, deja ma enerveaza sa urmaresc raspunsurile prin mesajele primite pe mail.
E fooooarte enervant.
Iar problema aia initiala, cu anunturi in plus, parca se rezolva in cateva zile... :-/

Revin a treia oara in acelasi mesaj...
E posibil sa fie notificat un user numai referitor la subiectele pe care le urmareste, daca in ele a aparut ceva nou? Indiferent de cate mesaje noi sunt, sa nu fie atentionat la mesaj, ci la subiect? Ca nu as mai avea zeci de atentionari pentru acelasi subiect...
Mi se mai intampla sa scriu intr-un subiect deschis de altcineva in care sunt deja 5 mesaje... si primesc automat instiintare despre toate cele 5 mesaje pe care le-am vazut deja si la acre am raspuns...

Referitor la pagina la care ma trimite linkul de instiintare... in continuare deschid un subiect de 14 pagini si ma trimite la pagina 10!! Desi linkul ma anunta de un mesaj d ela pagina ultima! :-/
Se poate nitel ajutor?
Sau nu se mai poate reveni la situatia de la inceputul anului, cand totul era mult mai bine referitor la aceste linkuri?...
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2008
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietenii mei si anunt mesaje noi Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Asa cum pot adauga un prieten nou, il pot si sterge? Intreb ca sunt mai putin rabdatoare si priceputa in ale cautarii... Ca am adaugat prieteni pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)