Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

nic23ro 
	    	Utilizator

nic23ro 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

nic23ro 
	    	Utilizator

nic23ro 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 keymc	                   

Daca si angajatorul si angajatul sunt de acord ca pentru o perioada determinata angajatul sa indeplineasca o alta functie de executie decat cea specificata ... (vezi toată discuția)
	                    keymc	                   

Daca si angajatorul si angajatul sunt de acord ca pentru o perioada determinata angajatul sa indeplineasca o alta functie de executie decat cea specificata ... (vezi toată discuția)

jalaboi	                   

M-am anjagat de la 1 febr 2008 in locul altei persoane,adica perioada determinata de 2 an?!!!. Pe 1 mai 2009 mi s-a zis de la birou ca sunt pe post, adica pe ... (vezi toată discuția)
	                    jalaboi	                   

M-am anjagat de la 1 febr 2008 in locul altei persoane,adica perioada determinata de 2 an?!!!. Pe 1 mai 2009 mi s-a zis de la birou ca sunt pe post, adica pe ... (vezi toată discuția)

jalaboi	                   

Pe 1 febr am 2 ani de cand lucrez intr-un spital.Eu am fost in locul cogelei care era in prenatal, iar de la 1 mai sunt trecuta pe post. Asta inseamna ca sunt ... (vezi toată discuția)
	                    jalaboi	                   

Pe 1 febr am 2 ani de cand lucrez intr-un spital.Eu am fost in locul cogelei care era in prenatal, iar de la 1 mai sunt trecuta pe post. Asta inseamna ca sunt ... (vezi toată discuția)