avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model antecontract inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model antecontract inchiriere

unde pot gasii un model antecontract inchiriere???
Cel mai recent răspuns: Bianca_Jecan , utilizator 12:59, 10 Decembrie 2012
De ce e nevoie de antecontract?... Faci direct contract de inchiriere si prevezi data la care chiriasul intra in folosinta bunului inchiriat si de la care va incepe sa plateasca chiria.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2008
Lorena Chirila, Avocat
nu am auzit pana acum de antecontract de inchiriere.
Presupun ca e ca orice antecontract care in loc de inchiriere apare p promisiune de inchiriere.
Am un spatiu care doresc sa-l inchiriez, am gasit pe cineva interesat dar nu are toata suma. Am cazut deacord cu el sa-mi dea un avans si in termen de ... sa vina si cu restul banilor. Este nevoie de antecontract sau este bun si contractul in care sa se specifice data in care trebuie sa-mi achite restul de bani
Urmeaza sfatul dat de lory10. Nu are sens un antecontract. Fa direct contract de inchiriere!

lory10 a scris:

De ce e nevoie de antecontract?... Faci direct contract de inchiriere si prevezi data la care chiriasul intra in folosinta bunului inchiriat si de la care va incepe sa plateasca chiria.
[ link extern ]

iN CAZUL IN CARE TE MAI AJUTA, POTI SA ACCESEZI URMAT. SITE:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locator, locatar, contract inchiriere spatiu comercial vasile15 vasile15 Buna seara!Am o mare dilema...in primul rand ce inseamna locator si ce inseamna locatar?eu vreau sa inchiriez un spatiu comercial,iar persoana cu spatiul imi ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere - cum specific plata cheltuielilor la capitolul obligatiile partilor pentru un o incapere impartita in 3 parti. IrinaMariaIF IrinaMariaIF Buna ziua, Se da situatia: Urmeaza sa infiintez o intreprindere familiala si am gasit un spatiu de inchiriat propice pentrut desfasurarea activitatii ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa cu chirias problematic Simmy Simmy Buna ziua, In primul rand, sa explic situatia. Prietena mea este in procedura de cumparare a unui apartament de 2 camere prin programul prima casa. ... (vezi toată discuția)