avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... MESAJE DE ZIUA ROMANIEI
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

MESAJE DE ZIUA ROMANIEI

In aceasta zi pentru Romania si pentru romanii nostri si tara noastra nu as da nici o tara,nu mi-as schimba nationalitatea pentru ca am suflet de roman si traiesc cu izbanda tuturor voievozilor si luptatorilor care au murit pentru ca Romania sa fie cum este acum.LA MULTI ANI ROMANILOR DIN TARA SI DIN TOATA LUMEA !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:30, 4 Decembrie 2010
Imi doresc sa-i vad pe romani intorcandu-se la valorile lor din totdeauna, bunul-simt, omenia, intrajutorarea, infaptuirea cu intelepciune si cu osardie, vorba asezata si hatra, eleganta naturala......
Din pacate pentru foarte multi romani nationalitatea nu poate fi schimbata... probabil va referiti la cetatenia de care foarte multi romani nu stiu cum sa scape.
Din pacate doar trei (din forum) Romani au fost interesati de subiect .
Restul ..................iubesc Romania in tacere .
Eu am fost la parada, care din pacate m-a dezamagit. De ce ?
Cred ca va puteti da seama.
In rest mamaliga si fasole cu ciolan (ca doar suntem in post)!
:luck:
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
costel57, utilizator
Patriotismul,in ziua de azi,nu mai e inteles in adevaratul sens al cuvantului.
Si....cam asa e ! NU TINE DE FOAME !
Uitati-va in jurul dvs. si veti constata ca totul e o iluzie,in ceea ce priveste patriotismul.
Au avut grija de asta,guvernantii nostrii dragi.
Ce legatura au guvernantii, indiferent cine sunt ei si de cand au guvernat cu patriotismul?
Legatura pe care o simte un om cu tara lui, cu limba lui, cu semenii deopotriva cu el este naturala si cultivata din pruncie in familie si nu poate fi alterata de vremelnice conditii de umplere a burtii.
Daca aceasta legatura naturala nu a fost cultivata, patriotismul devine o lozinca la acel om si va fi un dezradacinat oricat de bine sau de rau traieste.

Alte discuții în legătură

Referitor la cine isi bate joc de noi?... bv19cip bv19cip Pai noi ne batem joc de noi insine ca le permitem la mizeriile si la nesatulii astia sa faca ce vor cu noi si cu banii nostrii!! Trebuie sa nu mai fim lasi si ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu ... noi ??? ContSters223567 ContSters223567 Scriu aceste randuri intrigata fiind, de toate discutiile din ce in ce mai dese, din diverse tari, discutii defaimatoare la adresa noastra, a romanilor. Mai ... (vezi toată discuția)
Dictatura militara...?! Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Protestul magistratilor,care nu recunosc ca are toate elementele unei GREVE,ilegale de altfel,presiunea pusa de sindicate pe Guvern, care se dovedeste ... (vezi toată discuția)