avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă DICTATURA MILITARA...?!
Discuție deschisă în Discuţia la modă

DICTATURA MILITARA...?!

Protestul magistratilor,care nu recunosc ca are toate elementele unei GREVE,ilegale de altfel,presiunea pusa de sindicate pe Guvern, care se dovedeste incapabil...,interventia MasMedia,din ce in ce mai dezinformator:),ne poate duce spre o dictatura militara prin preluarea puteri de catre Judecatori si procurori Militari ?!
O intrebare care ,pe mine personal ma framinta in ultimul timp,observind neputinta clasei politice ...din ce in ce mai slaba...:-/
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:06, 16 Septembrie 2009
Daca am iesi din criza si clasa politica n-ar mai fi corupta....s-a terminat cerneala de pe taste...
Dictatura militara? pentru o amarata de criza? :D
mai e pana acolo, dar intradevar stai si te-ntrebi .. oare cum mai era teoria aia cu impartirea puterilor in stat? mai functioneaza sau unele sunt mai puteri decat altele?
:hm:
Cine ar fi crezut ca acum 65 de ani ar putea veni la putere o persoana bolnava psihic precum Adolf Hitler care sa atraga dupa sine toate atrocitatile inimaginabile?
Cine ar fi crezut ca Ceausescu ar fi putut sa tina flamanda si sub un regim de teroare (oamenilor le era frica sa spuna si un banc de teama securitatii) o tara intreaga timp de 25 de ani?
Cine poate sa creada ca sunt tari pe glob ale caror populatii traiesc in teroare constanta si permanenta?
Orice este posibil! Limitele umane sunt imposibil de banuit!B-)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
da, de acord, orice este posibil...insa o dictatura militara poate sa inceapa doar printr-o lovitura de stat data de catre fortele militare, nu "cele judecatoresti".Sunt convins ca o dictatura militara ar fi condusa de catre generalii din armata, in nici un caz de judecatori, nici chiar de cei militari...:secret:
Este greu de crezut ca populatia Romaniei, o tara membra a comunitatii europene se poate teme de o dictatura militara. O dictatura militara, la modul clasic de intelegere, ar insemna ca armata sa preia conducerea tarii ( jos presedintele, guvernul, parlamentul).
Ori la noi inaintea pericolului unei dictaturi militare este o dictatura a presedintelui care s-ar putea baza pe unii capi ai lumii interlope cu legaturi si influiente in structurile statului.

Alte discuții în legătură

Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
"protestul" magistratilor ContSters21504 ContSters21504 In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem \"protest\". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar ... (vezi toată discuția)
Decizia nr. 32/2009 - iccj dmh dmh -as vrea sa stiu daca vi se pare corect ca niste cetateni romani, Martori ai lui Iehova, care pe vremea dictaturii au refuzat serviciul militar din motive de ... (vezi toată discuția)