avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii on line
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii on line

Buna ziua, in fiecare luna se trimit on line declaratiile, care este termenul de depune pe suport hartie a acestor declaratii? o alta nelamurire este , o firma cu activitate de producere si comercializare a produselor de patiserie are biroul, prelucrarea datelor si evidenta contabila intr-o alta locatie unde se tine pe calculator si registrul de casa,in programul de contabilitate, la cofetarie nu exista nici un document(din neglijenta vanzatoarelor se pierd acte) , pentru a-l prezenta in caz de control, cum sa procedez cu registrul de casa?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 14:15, 1 Decembrie 2010
Buna ziua. Si eu am inceput pentru firma mea sa depun declaratiile online incepand cu luna Octombrie. Din cate am intrebat, nu se duc si la finante pe suport hartie ci doar se depun online.
Ar trebui sa tineti registrul de casa la cofetarie, nir-ul pentru intrarea de marfa si fise magazie pentru produse si consumabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare la i.i. costachel costachel Buna ziua. Va deranjez cu urmatoarea situatie: Am o I.I.si cu 14.03.2013 nu mai sunt platitor de TVA. Am depus declaratii pentru 2012 si ultima D300 pentru ... (vezi toată discuția)
Ce documente se intocmesc la schimbarea de pret? carmenbn carmenbn Un magazin cu amanuntul vinde carne.Cum procedam daca vrem sa schimbam pretul?Se face un nou NIR cu pretul nou?Se poate vinde sub pretul de cumparare daca ... (vezi toată discuția)
Pfa comert cu amanuntul, acte necesare: nir-uri, avize, salarii etc MihaC_ MihaC_ Am citit, am citit si am unt in ceata ...inca, depre: A . Datele initiale : -un PFA autorizat pe targuri, piete etc. -1 punct de lucru intr-un targ (complex ... (vezi toată discuția)