avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperarea a 15% din indemnizatia pentru mame - ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperarea a 15% din indemnizatia pentru mame - actiune in instanta

As dori sa deschid o actiune in instanta impotriva Ministerului Muncii si Protectiei Sociale pentru a primi retroactiv cei 15% taiati din indemnizatia pentru mame si desigur voi cere si dobanzi penalizatoare pentru fiecare zi in care am fost prejudiciata de acesti bani.
Doresc sa ma folosesc de principiul neretroactivitatii legilor, eu primind aceasta indemnizatie cu data de 7.iunie.2010.
Va rog sa-mi spuneti daca a castigat vreo mama in instanta acesti bani, si sa-mi indicati speta, de asemenea sa-mi spuneti parerea dvs, in ce masura as putea castiga, si daca pot folosi dreptul european (UE) in aceasta speta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: simionm , utilizator 10:48, 4 Decembrie 2010
Va intelegem supararea dar din pacate dragii nostri guvernanati se pare ca au aceasta putere de a modifica dupa bunul lor plac.Si eu am fost in situatia in care la 38 ani dupa ce am cotizat fff multi bani am nascut gemeni si in loc de 4500 lei pe luna am primit 6oo lei.
ne putem astepta la orice.asa cum au taiat salariile,au taiat si indemnizatiile si multe altele.si eu sunt mamica de 6 luni si acum ma sperie gandul ca nu voi putea sta 2 ani acasa pentru a-mi ingriji fetita.acum mai asteptam pana luni sa vedem ce varianta din cele 5 va aplica guvernul.sper din suflet sa fie in favoarea mamelor si implicit a bebelusilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc-principiul contributivitatii saccontala saccontala buna ziua, in legatura cu masura care urmeaza sa fie luata de Guvern privitor la indemnizatia pentru cresterea copilului (o suma fixa in loc de 85%), in cazul ... (vezi toată discuția)
In caz de reducere indemniz. crestere copil gloria v. gloria v. Daca vor lua masura de a reduce indemniz. crestere copil de 85%, ii pot da in judecata cu sanse de castig ? In baza carei legi ? Beneficiez deja de aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu de indemnizatie al cpilului buzz buzz daca am contract de munca pe 4 ore mai beneficiez de cei 6oo ron primiti pt cic sau beneficiez de mai putin?MULTUMESC=D> (vezi toată discuția)