As dori sa deschid o actiune in instanta impotriva Ministerului Muncii si Protectiei Sociale pentru a primi retroactiv cei 15% taiati din indemnizatia pentru mame si desigur voi cere si dobanzi penalizatoare pentru fiecare zi in care am fost prejudiciata de acesti bani.
Doresc sa ma folosesc de principiul neretroactivitatii legilor, eu primind aceasta indemnizatie cu data de 7.iunie.2010.
Va rog sa-mi spuneti daca a castigat vreo mama in instanta acesti bani, si sa-mi indicati speta, de asemenea sa-mi spuneti parerea dvs, in ce masura as putea castiga, si daca pot folosi dreptul european (UE) in aceasta speta. Multumesc.
Va intelegem supararea dar din pacate dragii nostri guvernanati se pare ca au aceasta putere de a modifica dupa bunul lor plac.Si eu am fost in situatia in care la 38 ani dupa ce am cotizat fff multi bani am nascut gemeni si in loc de 4500 lei pe luna am primit 6oo lei.
ne putem astepta la orice.asa cum au taiat salariile,au taiat si indemnizatiile si multe altele.si eu sunt mamica de 6 luni si acum ma sperie gandul ca nu voi putea sta 2 ani acasa pentru a-mi ingriji fetita.acum mai asteptam pana luni sa vedem ce varianta din cele 5 va aplica guvernul.sper din suflet sa fie in favoarea mamelor si implicit a bebelusilor...