Buna ziua !
in data de 28.10.2010 a fost ultimul termen al divortului de sotul meu.
Avocata mea mi-a spus ca in termen de 30 de zile trebuie sa vina acas sentinta, insa nu am primit inca nimic. Am mers la judecatorie sa vad modul de finalizare al divortului si atunci inca nu se stabilise programul de vizitare pentru copil, acesta fiindu-mi incredintat insa se aprobase partial atat programul pe care l-am impus eu de vizitare cat si programul de vizitare solicitat de fostul sot.
Am doua intrebari :
1. In cat timp trebuie sa primesc acasa sentinta?
2. Daca acestei sentinte i se poate face recurs inseamna ca nu are valabilitate pana la momentul in care va fi definitiva si irevocabila?
de ce intreb acest lucru, este pt faptul ca eu vreau sa iau copilul si sa plec din casa, motivul divortului fiind violenta domestica insa nu pot sa plec fara aceasta sentinta; am mai incercat sa plec insa nefiind inca incredintat copilul nu l-am putut lua.
Din pacate nu este dispus la niciun compromis , este grandoman, el trebuie sa castige mereu.
Eu vreau sa plec pentru ca el sigur nu va pleca si impreuna este imposibil sa convietuim, mereu e pus pe harta, iar eu pe langa ca sunt o fire calma, acum sunt si vlaguita dupa aceasta experienta urata, efectiv nu mai suport scandal !
Asa ca , eu sperasem sa pot pleca de acasa cu aceasta sentinta, chiar daca nu e definitiva si chiar daca ne mai judecam un an , macar sa nu mai stam impreuna.
Divort
vioreltulp
Sunt tata am primit hotararea de divort si am un program de vizita a copilului,la sfarsitul hotararii scrie cu apel in 30 de zile-ma intereseaza daca eu pot ... (vezi toată discuția)