Buna seara.Timp de 1 an si 10 luni cat are acum baiatul meu am beneficiat de alocatie monoparentala.Acum mi s-a spus ca nu mai pot beneficia de alocatie monoparentala deoarece nu stau impreuna cu iubitul meu.Nu sunt casatorita cu el iar el lucreaza in Italia.Nu stiu de ce atata timp am putut lua alocatie si acum nu mai pot beneficia de ea.Mi se pare o tampenie.Va rog frumos sa imi spuneti ce sa fac mai departe si daca este adevarat ce mi-au zis cei de la primarie ca nu mai pot beneficia de alocatie monoparentala decat daca stau impreuna cu iubitul meu.Nici inainte nu am stat impreuna cu el si am beneficiat.Va multumesc frumos.:((
Daca dvs. nu aveti venituri care sa depaseasca suma legala pentru primirea alocatiei, depuneti dosarul fara teama...eu cred ca primaria merge la intimidare, pentru un motiv care imi scapa. Doar la ajutoarele sociale se cere ca la anchete sa reiasa ca in casa stau atatia membri cati s-au declarat la primarie cand au depus dosarul, nu la alocatia monoparentala.
ce tampenie...cum adica daca nu stai cu tatal copilului nu iti mai acorda alocatie monoparentala...?!?!?!? pai atunci nu mai e nicio alocatie monoparentala, astia-s tampiti!X-(
Ajutor social
mirere
as dori sa stiu ce alte beneficii(drepturi) am daca am un copil de 3 luni,nu am alte venituri decat alocatia lui de 200lei,nu beneficiez de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)