avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... executare pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

executare pedeapsa

Buna seara, imi poate spune cineva, aproximativ, la o pedeapsa de 7 ani cu executare (complice furt calificat) cat se va face calendaristic? mentionez ca acesti 7 ani sunt alcatuiti dintr-o pedeapsa de 3 ani cu suspendare si una de 4 primita in acel termen de verificare (daca e corecta exprimarea).
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:49, 2 Decembrie 2010
S-au efectuat pana acum 12 luni si mai are 3 luni efectuate in 2008 cand a primit acea pedeaspa cu suspendare. Inca o intrebare daca e prin contopire toti cei 7 ani se calculeaza 8 luni la an sau cei 3 ani primiti atunci sunt zi la zi iar numai acestora 4 li se aplica aceasta "regula"?
Se ma scade executarea prin munca a pedepsei,conform art.76 din Legea nr.275/2006,castigabd prin munca 7 zile la luna,dar si in aceasta situatie pedeapsa executata,nu poate fi sub 1/2 din pedeapsa de executat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare laurici laurici Buna ziua. Un prieten a fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru complicitate la furt. Termenul de reabilitare de la ce data incepe?si care este acesta? va ... (vezi toată discuția)
Perioada de incercare pentru eliberare conditionata ContSters71772 ContSters71772 Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru o condamnare cu suspendare la o pedeapsa de 18 luni, care este perioada de incerare, multumesc anticipat, ... (vezi toată discuția)
Sentinta andreeacoto andreeacoto va rog cine imi poate explica ce inseamna acest lucru????fără antecedente penale, pentru complicitate la infractiunea de furt calificat, fapta din 15.08.2010 ... (vezi toată discuția)