avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Magazin online autorizatii necesare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Magazin online autorizatii necesare

Buna ziua,

as vrea, daca ma puteti lamuri va rog frumos, pt un mic magazin online de produse naturale( alimente toate ambalate, cosmetice, detergenti)ce imi trebuie, autorizatii ceva?adica am codul CAEN pt case de comenzi si online si altceva ce mai am nevoie, pot face activitatea asta si de acasa, stocurile nu sunt mari si le pot pastra in locuinta mea.Imi puteti spune ce am nevoie pt a fi in legalitate, precizez ca momentan functionez ca Intreprindere Individuala, care sunt riscurile daca functionez de acasa, pastrez toata marfa in locuinta mea.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ancalacusta , utilizator 19:28, 16 Februarie 2011
Daca produsele sunt pastrate in conditii optime, pentru a nu fi afectati parametrii tehnici, se poate sa le distribuiti si de acasa. Odata cu livrarea produselor trebuie sa inmanati clientilor si un certificat de garantie. Succes!
lumi71 a scris:

Daca produsele sunt pastrate in conditii optime, pentru a nu fi afectati parametrii tehnici, se poate sa le distribuiti si de acasa. Odata cu livrarea produselor trebuie sa inmanati clientilor si un certificat de garantie. Succes!

Buna ziua!

Despre ce fel de certificat de garantie este vorba? Produsele de acest gen au termen de valabilitate trecut pe eticheta si eventual certificat de calitate de la producator. Nu inteleg de ce fel de garantie este vorba. Va rog mult sa ma lamuriti.

In alta ordine de idei, am si eu o intrebare. Sediul firmei mele este in alta judet, la adresa mamei care este cel de-al doilea asociat. Este vreo problema majora daca marfa si livrarea o fac din alt oras/judet, adica de la mine de acasa?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
ancalacusta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)