avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ascultarea telefoanelor la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ascultarea telefoanelor la serviciu

Ce ziceti de subiectul asta? Sunt curios care sunt parerile voastre. Eu mi-am exprimat opinia aici:[ link extern ] >
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:40, 10 Martie 2008
sunt de acord cu ascultarea telefoanelor de srviciu atata timp cat cine le asculta afla lucruri haioase, interesante si... secrete:P
Ce telefoane de serviciu sunt 391?
Sa fie 931?#-o informatii romtelecom?
391 este un numar dat de blogul respectiv ........ este numarul mesajului ;)
si care telefoane se asculta? Totusi??
In firmele carora le este adresat avizul de la finalul articolului la care trimite vlad stefan mai sus se asculta nu numai telefoanele, dar si ce se vorbeste in birou.

Si nici nu-i de mirare ca-s populate cu oameni nesiguri pe ei. Cuvantul management vine din italianul manegio ori frantuzescul manege (cu accent pe e) adica arena unde caii (sau oamenii in viziunea unora) se-nvart in cerc incurajati de-un bici. Problema e ca atunci cand vrei sa-mblanzesti oameni, desteptii au sa se-mpotriveasca. Si daca nu, ramane totusi intrebarea daca au angajati oamenii cei mai potriviti.

Alte discuții în legătură

Itm, concediere, douã sãptãmâni H1z0 H1z0 Bună ziua, Numele meu este Ionuţ şi rog ca acele persoane care cunosc ori au avut situaţii similare să mă lămurească şi pe mine, dacă se poate în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. aseara am fost incuiata intr`un magazin din mall, ... Diana.A Diana.A Buna ziua. Aseara am fost incuiata intr`un magazin din mall, in timp ce ma aflam la cabina de proba. As vrea sa stiu va rog ce prevede legislatia in aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)