avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ascultarea telefoanelor la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ascultarea telefoanelor la serviciu

Ce ziceti de subiectul asta? Sunt curios care sunt parerile voastre. Eu mi-am exprimat opinia aici:[ link extern ] >
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:40, 10 Martie 2008
eu nu am auzit sa existe asa ceva la firmele private.
Cunoasteti cazuri?:-/
Sigur ca sunt, tot asa cum nu isi fac din asta un blazon.
Anul trecut mi-am ratat vacanta si, pe cele 45 de grade de la Bucuresti, am incercat sa lucrez la o "mare" casa. Intotdeauna am avut senzatia ca unele firme arata ca fatadele din vechile filme de la Hollywood - frumoase pe dinafara si complet goale pe dinauntru. Si nu m-am inselat.
Tot ce aveam de zis ziceam cu glas tare in birou si ieseam la o tigara sa culeg impresii... Functiona de fiecare data... Si, desi directorul de resurse umane era nefumator se-ndragostea brusc de cele 45 de grade de-afara cand aveam un comentariu tintit catre activitatea sa: cum ar fi, spre pilda, faptul ca plecarea consultantilor si timpul mediu prea scurt in care oamenii raman in firma sugereaza un management prost al resurselor umane.

E-mailul prin care ii invitam la sedinta interna avand ca scop incetarea colaborarii aproape ca a fost un reply la e-mailul prin care eram averizata ca nu-mi platisem cafeaua pe saptamana care trecuse. Mi-am predat dosarele in ordine si cu viteza luminii fara a rata sa le povestesc ca n-am ce sa caut intr-o fima care nu e-n stare sa puna un creier care le poate aduce zeci de milioane mai presus decat o ceasca de cafea.

PS: Pentru cei care ar fi tentati sa creada ca la mijloc ar fi doar o problema a mea de autoritate... nu va grabiti cu concluziile. Mi-am inceput cariera lucrand 3 ani intr-o unitate ce tinea de Directia Topografica Militara si mai ai naibi sefi ca-n armata se gasesc greu.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2008
romascanu, moderator
Bine, la armata e altceva. Asa am avut si eu telefonul pus sub ascultare cand lucram pt. un italian, dar erau cei cu ochi albastri:D
Probabil ca si la casa de avocatura unde ai lucrat conduceau tot baieti din astia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm, concediere, douã sãptãmâni H1z0 H1z0 Bună ziua, Numele meu este Ionuţ şi rog ca acele persoane care cunosc ori au avut situaţii similare să mă lămurească şi pe mine, dacă se poate în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. aseara am fost incuiata intr`un magazin din mall, ... Diana.A Diana.A Buna ziua. Aseara am fost incuiata intr`un magazin din mall, in timp ce ma aflam la cabina de proba. As vrea sa stiu va rog ce prevede legislatia in aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)