avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordul parintilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordul parintilor

buna ziua
eu atat inainte dar si dupa varsta de 14 ani am lucrat la CAP, si pe 4 ani mi s a eliberat de Casa de pensii document care atesta ca am ca stagiu un TIMP UTIL = 2ani, si din alte doau vacante inainte de a termina liceul mai am de la un santier documente doveditoare pentru cate 1 luna si 19 zile tot inainte de 18 ani
Astazi am auzit pe cineva spunad ca daca nu am acordul scris al unui parinte nu mi se va lua in calcul la pensionare perioadele lucrate inainte de 18 ani
Mentionez ca toate aceste perioade cand am lucrat erau inainte de 1989 si ma gandesc ca pe vremea respectiva poate acordul acesta se prezuma
In oricare din cazuri va rog sa ma lamuriti cum este legea si daca e cumva impotriva mea, cum sa rezolv problema, tatal meu este inca in viata
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 3 Decembrie 2010
vedeti ca am completat ceva mai sus

pai sia sta ar insemna ca numai pt unitati industriale ar tyrebui acord scris
asta mai inseamna sa renunt la cele 3 luni si ceva ?
sau sa l pun pe taica miu sa mi scrie o haartie pt ca a fost de acord
ca varianta cautarii in arhive.....cade
Nu trebuie sa-l puneti pe tatal dvs sa va dea acea incuviintare acum , daca ati lucrat in acea perioada se presuune ca a fost dat acordul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mama mea a lucrat la c. a. p. în perioada comunista ... Ene M Ene M Bună ziua! Mama mea a lucrat la C. A. P. în perioada comunista de la vârsta de 13-14 ani. Are adeverința de la Primăria Draganesti- Prahova cu 15 ani ... (vezi toată discuția)
Calculare vechime pt pensionare pandelica pandelica Am lucrat la C.A.P. cand eram minora.Nu mi se reconsidera vechimea din acest motiv? Adica nu contributie,dar vechime in munca.Am lucrat de la 13 la 18 ani in ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii steluta2002 steluta2002 Buna ziua , In 2001 pe cand aveam 17 ani m-am angajat la o companie de confectii textile . Am lucrat fara carte de munca pana in 2003 pana cand angajatorul ... (vezi toată discuția)