avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit pe teren cumparat sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit pe teren cumparat sub semnatura privata

buna ziua!cind se face act vinzare cumparare sub semnatura privata pe un teren,este implicata si primaria?adica inregistreaza persoana care a cumparat intr-un registru sa plateasca impozitul pe teren?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:35, 4 Decembrie 2010
trebuie sa incheiati actul de vanzare-cumparare la notariat. altfel e lovit de nulitate absoluta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate teren din 2004 sohodol sohodol Posed un act de proprietate semnat de mana cu martori din 2004 pentru un teren. Pe actul de mana sunt trecut eu si tatal meu ca si cumparatori, iar ca ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana si contract de vanzare cumparare pentru aceeasi cota- consecinte? ContSters264774 ContSters264774 Ma confrunt cu urmatoarea problema : Am cumparat la notariat o cota indiviza de 1/3 din casa si teren unde mai sunt 2 coproprietari cu cite 1/3 . Deci am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren dncl dncl Buna seara!Tatal meu a vindut in 93 un teren cu act de mina in baza unei adeverinte.Cind a venit titlu in 97 nu s-a mai facut vinzarea cu notar si a ramas ... (vezi toată discuția)