avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit profit

In conditiile in care definitivam exercitiul financiar in 25.04.2011 ce plati facem in 25.01.2011 la impozitul pe profit?Platim la nivelul trimestrului 3, declaram in 25.01.2011 si regularizam in 25.04.2011?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 09:21, 4 Decembrie 2010
exact.
Asa trebuia anul trecut, presupun ca nu s-a schimbat nimic. Se putea depune si 101 pana in 25 ian daca e mai convenabil (aveti trim 3 mai bun decat trim 4) si aveti calculele gata, pentru a evita plata suplimentara si regularizarea viitoare.
Asa m-am gandit si eu ca se merge pe regula generala de pana acum dar am vrut sa ma consult si cu colegii mei.
Multumesc.
... 25 februarie este primul termen pentru declaratia 101
Cunosc o situatie, ar fi avut impozit negativ pe trim 4 si nu dorea sa astepte regularizarea, a depus corect 100 cu valoarea din trim 3 dar simultan a depus 101 (calculele erau facute) si s-a reglat fisa sintetica astfel incat n-a platit nimic :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)
Decl 101 an 2010 camelia adina camelia adina daca societatea a platit impozit minim in primele 3 trimestre ale anului si definitiveaza pana in 25.02.2010 calculele pt impozitul datorat, atunci se depune ... (vezi toată discuția)
Completare decl. 100 alice53 alice53 am intrebat la Ad fin sect.2 si mi s-a spus ca nu mai trebuie sa declar imp min echivalent cu trim 3, in decl 100 la dec.2010 daca am pierdere an .... alite ... (vezi toată discuția)