avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... rambursare anticipata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

rambursare anticipata

Buna ziua, vreau sa fac o rambursare anticipata a unui credit bancar de nevoi personale, la achitarea integrala a sumei ramase de plata, ce documente/acte trebuie sa solicit bancii? Si ce trebuie sa fac sa fiu sigur ca nu mai am nici o restanta catre banca respectiva? Pot cere un desfasurator al platii in care sa fie specificata fiecare banut din suma totala/ finala platita?
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 18:24, 3 Decembrie 2010
Cereti un sold al creditului, cerere de rambursare anticipata si platiti SOLDUL CREDITULUI. In functie de intentia afisata, soldul creditului poate creste, de aceea e indicat sa cereti intai soldul.
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
ContSters7431, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata partiala -probleme tatiana28 tatiana28 Buna seara, Am luat un credit pt produse in luna martie acest an in valoare de 3000 lei,luna aceasta la data scadenta m-am prezentat pentru a plati prima ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit cu probleme Pop Ana Maria Pop Ana Maria am si eu o intrebare pentru un avocat sau pentru cineva care se stie in domeniul bancar. in urma cu 2 ani si 3 luni am facut un credit ca tot romanul si am ... (vezi toată discuția)
Sold credit julylaure75 julylaure75 Buna seara. Ati putea sa ma lamuriti intr-o problema? Am un credit bancar ipotecar si doresc rambursarea integrala anticipata a creditului. Am obtinut acordul ... (vezi toată discuția)