GYULYANO 
	    	Utilizator

GYULYANO 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Dvs sunteti singurul care cunoasteti limita de competenta si responsabilitatile care va revin in interiorul unitatii
 GYULYANO 
	    	Utilizator

GYULYANO 
	    	Utilizator	    

benga112	                   

Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai ... (vezi toată discuția)
	                    benga112	                   

Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai ... (vezi toată discuția)

ANIELA68	                   

Buna seara,
Va rog sa imi raspundeti ce poate face un angajat care timp de 3 ani a fost mintit de patron ca are acte angajare depuse,lucra cite 16 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
	                    ANIELA68	                   

Buna seara,
Va rog sa imi raspundeti ce poate face un angajat care timp de 3 ani a fost mintit de patron ca are acte angajare depuse,lucra cite 16 ore pe zi ... (vezi toată discuția)

cristi1q	                   

Buna ziua, va cer si eu ajutorul in urmatoarea problema:
- in luna august 2006 am fost angajat la o firma, in prima faza cu contract pe 3 luni
- dupa aceste ... (vezi toată discuția)
	                    cristi1q	                   

Buna ziua, va cer si eu ajutorul in urmatoarea problema:
- in luna august 2006 am fost angajat la o firma, in prima faza cu contract pe 3 luni
- dupa aceste ... (vezi toată discuția)