avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Poprire cont pentru impozit pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Poprire cont pentru impozit pfa

Buna,

Zilele trecute cand am mers la banca mi s-a spus ca am o poprire pe cont pusa de finanțe pentru neplata impozitului pentru persoana fizica autorizata.
PFA-ul meu e desființat din 2009. In acest timp eu mi-am mutat domiciliul fiscal ... iar cei de la finanțe nu au stiut ca PFA-ul e desființat si au calculat impozitul in continuare.
Nu am primit nici o somație acasă ca sa imi plătesc datoria.
Eu am adeverință de la registrul comerțului ca PFA-ul e desființat.

Ce as putea face in acest caz?


Cel mai recent răspuns: radu587 , utilizator 10:36, 5 Decembrie 2010
Trebuie sa va prezentati la Administratia Finantelor Publice de care a apartinut fostul PFA sa va interesati la ce perioada se refera impozitul pe venit si in functie de raspuns sa concluzionati daca este sau nu datorat. Dar, dvs. ati achitat impozitul pana la data radierii PFA-ului? Daca da, prezentati in copie documentele de plata a impozitului.
Pentru a anula poprirea de pe cont trebuie sa fac ceva contestatie?
Poprirea a fost făcută marți 30.11.2010. In ce termen ar trebui sa contest aceasta poprire si sa cer recalcularea sau anularea impozitului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatii pentru plata impozite si accesorii pentru pfa radiat . dimadumitru520@gmail.com dimadumitru520@gmail.com Va salut!Am avut un pfa care s.a radiat la registrul comertului acum 2 ani .10.o8.2018.De atunci am plecat din tara pana acum cateva luni.In tot acest timp am ... (vezi toată discuția)
Continuare impozitare dupa radiere pfa dtailed dtailed Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte incurcata si orice parere in aceasta privinta ar fi foarte apreciata. Am avut un PFA deschis in 2007, activ ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua, Am o situatie dificila cu un PFA care a fost radiat de la Registrul Comertului in anul 2012. La finante am depus actele de radiere de la Registru. ... (vezi toată discuția)