avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1493 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate?

buna ziua,
sunt functinar public , de executie, si detin in acelasi timp si functia de presedinte de sindicat in c adrulinstitutiei in care imi desfasor activitatea.
As dori sa stiu : este sau nu incompatibilitate?
Pentru activitatea sindicala nu sunt remunerata.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
diana_76, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 6 Decembrie 2010
diana_76 a scris:

buna ziua,
sunt functinar public , de executie, si detin in acelasi timp si functia de presedinte de sindicat in c adrulinstitutiei in care imi desfasor activitatea.
As dori sa stiu : este sau nu incompatibilitate?
Pentru activitatea sindicala nu sunt remunerata.
Multumesc!

Nu este incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un functionar public de executie poate fi si administrator al unui srl? anca_poop anca_poop Un functinar public de executie poate fi si administrator unic al unui SRL, care desfasoara activitate in alt domeniu decat cel in care activeaza functionarul ? (vezi toată discuția)
Asociat srl anjinsan anjinsan Buna ziua, Un functionar public poate avea calitatea de asociat intr-o socitate comerciala sau este incompatibil? Va multumesc (vezi toată discuția)
Activitate sindicala, suspendare de drept a raportului de serviciu valdobre1969 valdobre1969 Buna ziua, As dori sa stiu ce inseamna in acceptiunea legii 188/1999 republicata, activitate sindicala? In lege sunt prevazute cazurile in care intervine ... (vezi toată discuția)