avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cartea funciara

Cum se noteaza un litigiu in cartea funciara a unui apartament.
Cel mai recent răspuns: adumitroaie florin , utilizator 15:22, 14 Decembrie 2010
daca intrebati de chitanta si factura cred ca ar mai trebui o mica completare #-o

pentru a nota nu litigiu ...trebie ca imobilul sa fie inscris in Cartea Funciara(!).
acesta e motivul pentru care vi se repeta ca pe actul ce il depuneti la OCPI trebuie sa fie nr de carte funciara si nr topo/cadastral.
si mai este posibil sa vi se ceara sa fiti "persoana indreptatita" sa depuneti acel act ( proprietar, una din partile litigiului, autoritate a statului, avocat al unei parti.... ) motiv pentru care va trebuie (ca peste tot de altfel ) atul de identiutate.
Este posibil ca imobilul sa fie inscris in cartea fuciara pe numele vanzatorului, asa ca nu mai ramane decat ca dl. adumitroaie sa afle acest numar de carte funciara si numarul cadastral al imobilulul.
Va multumesc , am aceste date deoarece le-a cerut instanta(nr cadastral ,etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere litigiu in cartea funciara infobubu infobubu care ar fi procedura sa inscriu un litigiu in cartea funciara? (vezi toată discuția)
Cand se poate inscrie litigiu eugen05 eugen05 X(un mostenitor omis de la succesiune) cere intr-un proces anularea unui un certificat de mostenitor + 2 contracte de vanzare cumparare (toate au ca obiect un ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)