avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita?

Buna ziua!As avea nevoie de o informatie urgenta va rog tare mult!
In 2007 eu si sotul meu am facut 3 credite la banca,1 pe numele meu si 2 pe numele sotului meu,si din cauza problemelor financiare nu am mai putut plati cam de 1an jumate si acum am primit de la banca notificare sa ne achitam toata suma restanta dar le-am spus ca posibilitatea asta nu o avem si i-am rugat sa ne faca o reesalonare ca acum avem amandoi loc de munca si nu au fost de acord!Mi-au spus ca atunci ori se vor vindela o firma de recuperrare ori se va ocupa banca de recuparare!
Spuneti-mi va rog ce pate sa ne faca?
Poate sa ne ia casa?
Mentionez ca NU SUNT CU GARANTIE NICIUNUL,NU AM GIRAT NIMIC,au fost credite pentru nevoi personale!
Noi avem pe numele amandurora 2 case o masina si suntem angajati amandoi!
Spunte-mi va rog ce poate sa ne faca?
Va multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsul dvs.!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:51, 6 Decembrie 2010
Pai ce sa va faca decat sa-si recupereze banii executand silit bunurile dvs. ( 2 case, masina ) si daca nu este indestulator ceea ce nu cred asta va poate pune poprire pe salariu.
Incercati sa vorbiti la o alta banca sa faceti un credit sa girati cu o casa si sal platiti celelalte credite.
Posibil ca societatea in cauza, sa cesioneze creanta si sa fiti executati silit pe bunurile mobile, imobile pe care le detineti in proprietate.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

Chiar daca nu ati garantat cu nimic, contractele de credit (bancare/nebancare) sunt titluri executorii si prin urmare, creditorul urmeaza sa inceapa executarea silita, astfel cum am amintit.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca roxana11277 roxana11277 Buna ziua, am o intrebare. Si anume, am un imprumut in banca, pe numele sotului, este in euro, de circa 18.000 euro. Suntem bugetari amandoi, iar rata noastra ... (vezi toată discuția)
Indestularea bancii in cazul executarii silite kornelya kornelya Buna seara. Am doua intrebari va rog: 1. Inteleg ca in cazul executarii silite Banca nu se multumeste cu valoarea initiala a imobilului ipotecat si pentru ... (vezi toată discuția)
Se pot executa silit bunurile sotului? si in ce conditii? Mihaela_eu Mihaela_eu Am un credit de nevoie personale fara giranti pt care nu am obtinut reesalonare de la banca si nu mai fac fata sa achit. Nu am bunuri pe numele meu insa sotul ... (vezi toată discuția)