ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

cioceanu mona	                   

am o societate comerciala cu raspundere limitata. cu 2 asociati cu drepturi depline si amandoi administratori. si cu procent de 50% -50%. cum pot face sa ies ... (vezi toată discuția)
	                    cioceanu mona	                   

am o societate comerciala cu raspundere limitata. cu 2 asociati cu drepturi depline si amandoi administratori. si cu procent de 50% -50%. cum pot face sa ies ... (vezi toată discuția)

ContSters277603	                   

Suntem 2 asociati iar relatiile sunt tensionate.Firma este infiintata de 12 ani si are ca domeniu de activ.constructii si exploatare materiale de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters277603	                   

Suntem 2 asociati iar relatiile sunt tensionate.Firma este infiintata de 12 ani si are ca domeniu de activ.constructii si exploatare materiale de ... (vezi toată discuția)

cornica	                   

Buna ziua. Am sa incerc sa va relatez cat mai pe scurt ce patesc, si va rog sa imi spuneti parerea voastra si sa ma ajutati cu solutii.
In anul 2005 am ... (vezi toată discuția)
	                    cornica	                   

Buna ziua. Am sa incerc sa va relatez cat mai pe scurt ce patesc, si va rog sa imi spuneti parerea voastra si sa ma ajutati cu solutii.
In anul 2005 am ... (vezi toată discuția)