avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura achitata in avans
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura achitata in avans

Am achitat valoarea reziduala(in avans) a unui autoturism la livrare , iar la terminarea contractului mi-au facturat diferenta de TVA la valoarea reziduala.Cum se poate sa soliciti TVA(retroactiv) la o factura achitata ?
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 19:02, 6 Decembrie 2010
Faceti o reclamatie la Ministerul Finantelor privind aplicarea TVA-ului.
si ce sa scrie in reclamatie, d-le consilier juridic?
cunoasteti dvs. vreun temei legal care indica faptul ca nu se regularizeaza tva aferenta si nu se aplica cota in vigoare la momentul transferului dreptului de proprietate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta tva (19% - 24%) apartament Airscape Airscape Buna ziua, Am achizitionat un apartament in curs de constructie (la data respectiva) la sfarsitul lui 2009. Cota TVA pentru apartament a fost de 5%, iar ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva mihaelarad mihaelarad Vreau sa achizitionez un autoturism in leasing pe firma! Obiect de activitate \"Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de ... (vezi toată discuția)
Limitare tva la leasing dupa 1 iulie camicami camicami Observam ca alin. 4 al art. 145^1 precizeaza ca limitarea se aplica inclusiv in situatia in care au fost emise facturi si/sau au fost platite avansuri, pentru ... (vezi toată discuția)