avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie pe teritoriul UE cu dovada de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie pe teritoriul UE cu dovada de circulatie

Am urmarit o discutie pe acest forum despre acest subiect, Care pana la urma a ajuns sa nu aiba o finalitate, si din pacate nu am putut posta acolo o parere. Daca cumva am deschis degeaba acest trend va rog sa il stergeti.
eu vreau sa spun doar atat: am intrebat doi politisti de la ghiseul unde se prelungeste valabilitatea divezii de circulatie: amandoi au spus acelasi lucru: se poate circula in UE cu dovada de circulatie. Insa pun intrebarea: chiar stiu ce vorbesc? mai ales ca dovada nu are absolut nimic scris in limba engleza.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:46, 7 Decembrie 2010
Raspunsul este negativ,nu se poate circula decat cu permisul de conducere,care este singurul document agreat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circularea pe teritoriul ue cu dovada de circulatie Barboo Barboo Buna ziua oameni buni Avand in vedere ca facem parte din UE, sunt foarte curios daca se poate circula pe teritoriul UE cu DOVADA DE CIRCUATIE, care iti este ... (vezi toată discuția)
Circulatie in ue cu dovada de circulatie sile_do sile_do as dori si eu o informatie.pot circula cu dovada de circulatie in tari UE si non-UE?Dovada este prelungita in fiecare luna.permisul este retinut pana la ... (vezi toată discuția)
Retinere permis...cum pot conduce in afara tarii? Pitagora Pitagora Daca am copie legalizata dupa permis si dovada de circulatie legalizata traduse in limba engleza, pot conduce in afara tarii mai exact in Anglia? desigur ... (vezi toată discuția)