avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire concediu cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire concediu cresterea copilului

Salut...am o intrebare ...vom deveni parinti pe 19 sau 20 decembrie anul asta, atunci sotia mea este programata pentru cezariana...in situatia asta sotia mea beneficiaza de 1 an sau de 2 ani de CCC? Din ce zis ei am inteles ca " concediile deja in derulare ramana neschimbate" si " mamele copiilor nascuti dupa 1 ianuarie 2011 beneficiaza de CCC de 1 an"
Multumesc.....
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 08:53, 7 Decembrie 2010
Din cate inteleg eu vor ramane neschimbate conditiile de acordare a indemnizatie pentru parintii care se afla deja in concediu crestere copil.
Daca sotia dvoastra va naste pe 20 decembrie va avea concediu postnatal cel putin 42 de zile dupa nastere (obligatoriu) si de-abia dupa aceea va intra in concediu crestere copil, adica cel mai devreme pe la inceputul lunii februarie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil si operarea in revisal elena6ro elena6ro Buna ziua, Avem o salariata care va naste in ianuarie 2015 si la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa intre in concediu prenatal (84 zile). Restul de 42 de ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru in concediu crestere copil, eu tatal ? leoo leoo Buna ziua! Sunt angajat la o Asociatie de 3 ani si as vrea sa intru in Concediu crestere copil de 1 an cu 85% din salariu. Mi s-a nascut copilul pe data de ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal 42 zile tinaa tinaa buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o lamurire . sunt insarcinata in 32 saptamani si 3 zile iar data probabila a nasterii, la ultima ecografie , este intre 13 ... (vezi toată discuția)