avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna ziua!
Sunt o societate de transport marfa din Sibiu si am achizitionat un camion de 21 t in luna noiembrie 2010 si urmeaza sa il inmatriculez luna aceasta(decembrie 2010), implicit sa platesc taxa de prima inmatriculare/poluare, care este aprox. 2000 eur. Ce sanse am sa inmatriculez camionul fara sa platesc taxa? Cum trebuie sa procedez? Cat timp dureaza procedura? Am citit pe forum cazuri generale, dar va rog pt un raspuns concret daca se poate!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: otensia , utilizator 13:01, 9 Decembrie 2010
ca sa puteti folosi camionul cit mai rapid este bine sa achitati taxa, inmatriculati masina si apoi incepeti procedura de recuperare a taxei.
durata medie a procedurii de recuperare este de 6 luni, dar depinde de mai multi factori.
matahachiro a scris:

ca sa puteti folosi camionul cit mai rapid este bine sa achitati taxa, inmatriculati masina si apoi incepeti procedura de recuperare a taxei.
durata medie a procedurii de recuperare este de 6 luni, dar depinde de mai multi factori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

taxa de poluare 2011 m78 m78 Buna Doresc sa-mi achizitionez un camion din germania si cum taxa a crescut f mult vreau sa stiu daca pot sa inmaticulez camionul fara plata taxei ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 lumynit0 lumynit0 buna seara!as avea o intrebare:de curand am achizitionat un automobil audi a4 2005 euro 3 si as dori sa o inscriu,insa nu stiu cum sa procedez.taxa costa 2000 ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)