avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... furnizor telefonie mobila- litigiu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

furnizor telefonie mobila- litigiu

am un contract cu vodafone pana in 8 iunie 2011 si nu am platit ultimele 2 luni,pot sa reziliez contractul fara taxa de reziliere dupa ce platesc aceasta datorie? daca da si nu vrea operatorul ce pot face?
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 22:57, 7 Decembrie 2010
Respectati contractul , chiar daca doriti sa reziliati contractul veti plati taxa de reziliere
Contractul se reziliaza automat prin neplata a 2 rate consecutive , din cate stiu eu .
Cititi bine contractul pentru a vedea ce se intampla in cazul in care reziliati unilateral contractul .
Sunteti obligat sa va respectati angajamentele asumate prin contract. Adica derularea lui pana la data 08.06.2011 si plata abonamentului pana atunci.

Doar in cazul in care comerciantul nu isi indeplineste obligatiile contractuale sau modifica clauzele contractuale aveti dreptul sa reziliati cu incetarea imediata si fara plata vreunei taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliera contract cablu+internet little_30devil little_30devil In ce conditii pot rezilia un contract de cablu si internet din 11.02.2010 , incheiat pe 15 luni fara a plati taxa de 100 euro (taxa de reziliere inainte de ... (vezi toată discuția)
Renuntare la abonamentele de telefonie mobila si internet rabina rabina Buna ziua, Situatie: 1. Pentru recastigarea numarului de telefon pe abonament Vodafone (dupa pierderea telefonului) s-a impus si un extra-abonament pe un ... (vezi toată discuția)
Contracte ionutz1984 ionutz1984 salut am o intrebare se poate rezilia un contract de tlf mobila inainte de termen fara a mai plati restul lunilor care ar ramane pana la expirarea lui??? (vezi toată discuția)