Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 mihaischweffer	                   

Ce trebuie sa intreprinda o persoana plecata din tara inainte de '89, pentru
a-si recupera vechimea in munca pana la data plecarii.Persoana are ... (vezi toată discuția)
	                    mihaischweffer	                   

Ce trebuie sa intreprinda o persoana plecata din tara inainte de '89, pentru
a-si recupera vechimea in munca pana la data plecarii.Persoana are ... (vezi toată discuția)

ContSters135976	                   

Buna ziua.Am citit pe aici ca anii de facultate se iau in cosiderare la pensie, dar daca am facut facultatea la o univ particulara?
Sa o iau de la inceput ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters135976	                   

Buna ziua.Am citit pe aici ca anii de facultate se iau in cosiderare la pensie, dar daca am facut facultatea la o univ particulara?
Sa o iau de la inceput ... (vezi toată discuția)

ioanadenisa	                   

Bună ziua. Menționez ca am făcut stagiul militar în perioada 2001-2002 după care m-am angajat cu carte de munca. Vreau sa știu dacă acest an întra la ... (vezi toată discuția)
	                    ioanadenisa	                   

Bună ziua. Menționez ca am făcut stagiul militar în perioada 2001-2002 după care m-am angajat cu carte de munca. Vreau sa știu dacă acest an întra la ... (vezi toată discuția)