avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recunoastere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recunoastere copil

daca un barbat a facut un copil cu sotia altui barbat, nu l-a recunoscut la nastere, ce sanse mai are sa poata recunoaste copilul, mai ales ca tatal care l-a crescut si al carui nume il poarta nu vrea, vrea ca el sa creasca copilul, cu numele sau
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:11, 8 Decembrie 2010
barbatul respectiv nu are vreun drept.
actiunea de tagada de paternitate, poate fi promovata doar de mama in termen de 3 ani , de sotul mamei (tatal in acte al copilului )de cand a cunoscut nasterea copilului si de copil in termen de 3 ani de la majorat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea copilului de catre tata and.gigi and.gigi varul meu are o problema: a trait in concubina cu o fata despartita de sot dar nu divortati,in urma acestei relatii s-a nascut o fetita care pe ... (vezi toată discuția)
Paternitate veronika2008 veronika2008 Buna tuturor. Am si eu o problema. Am conceput un copil in timpul casatoriei cu altcineva. Sunt in 6 luni si tatal biologic ameninta cu revendicarea copilului. ... (vezi toată discuția)
Nume copil dupa casatorie Cornelia G Cornelia G Daca un barbat se casatoreste cu o femeie care are un copil,copilul trece automat si el pe numele barbatului dupa cununie?Daca nu care sunt posibilitatile de a ... (vezi toată discuția)