avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii..

buna seara

in cazul in care are loc un incident in timpul programului(am dat detalii acum cateva zile)cu lovirea unei persoane firma are vreo obligatie,sa dispuna de avocat sau ceva......... multumesc pentru raspunsul de acum cateva zile(praporgescu)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 9 Decembrie 2010
Firma poate fi implicata in raport de eventuale plangeri sau pretentii ridicate de partea vatamata
cortez_nicu a scris:

buna seara

in cazul in care are loc un incident in timpul programului(am dat detalii acum cateva zile)cu lovirea unei persoane firma are vreo obligatie,sa dispuna de avocat sau ceva......... multumesc pentru raspunsul de acum cateva zile(praporgescu)

Nu are obligatia aceasta , dar se poate angaja raspunderea juridica a acesteia .
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala luchirian luchirian Buna ziua. Au trecut aprox 8 luni de cand am fost implicat intr-un incident. Mai precis, in p-ta Romana, m-am luat la bataie cu o persoana cu care eram, la ... (vezi toată discuția)
8 zile ingrijiri medicale mariusuca mariusuca daca nu vreau sa ma impac cu partea vatamata ce preapsa pot sa primesc. multumesc (vezi toată discuția)
Impacarea partilor - penal alla1975 alla1975 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Doi vecini s-au agresat reciproc, urmarile fiind destul de neplacute pt.amandoi, unul avand fractura de ... (vezi toată discuția)