avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nu stie ce sa faca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

nu stie ce sa faca

din moment ce i s-a deschis dosar penal i s-a trimis citatii tot timpul trebuie sa ii dea BANII SAU VA FI INCHIS DAR PROBLEMA E CA NU VINE NIMIC INAPOI
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:26, 9 Decembrie 2010
pai este hotarare definitiva dar nu dau de el in nici un fel
Doamna,daca exista hotarare definitiva,nu se mai trimit citatii.Se elibereaza MEPI-mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea,ca doar nu l-o cita sa se prezinte in vederea arestarii.Hotarati-va,exista hotarare definitiva sau dosarul se afla in judecata?

andymaurul
e in decurs de judecata am sunat-o acum si mia spus au avut loc 3 infatisari in care ia sp ca nu se intoarce citatia
Daca citatia nu se intoarce,rezulta ca aceasta este predata,iar daca exista si semnatura de primire procedura este legal indeplinita
nu se intoarce nimic nici citatie nici refuz nimic totul se intampla ca si cum nu se trimite nimic de la tribunal

Alte discuții în legătură

Sunt parte vatamata intr-un proces penal Denisa_Maria Denisa_Maria Buna ziua.In urma cu foarte mult timp l-am dat in judecata pe fostul sot pt marirea pensiei de intretinere.Tribunalul a dat o hotarare prin care il obliga la ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere GMarilena GMarilena Buna ziua.De aproximativ 3 ani nu am mai primit nimic din pensia de intretinere.La ora actuala ne judecam pt neplata cu rea intentie a pensiei.Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Este legala citarea prin telefon? picika picika buna am fost sunat de catre un politist din timisoara (350 km de la mine) ma intrebat daca eu sunt XY,am zis da,a cerut adresa mea si a zis ca trebuie sa merg ... (vezi toată discuția)