avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare

In cat timp vei fi sesizat ca s a inceput urmarirea penala?estimativ.. sau nush
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:54, 9 Decembrie 2010
dar nu asta era problema pentru ca ma intereseaza doar informatia, pentru ca nu sunt implicat
Nu cunosc cazul , nu stiu cum se procedeaza..
oricum nu e o perioada cam lunga..? Pentru ca totusi trebuie sa te duci sa dai o declaratie din cate stiu eu.. sau ceva de genu
Daca dvs. nu cunoasteti cazul, noi de unde sa stim?
Dati mai multe detalii ca sa va raspundem la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire chris_d chris_d salutari daca ceri revizuirea dosarului ca inculpat si aduci dovezi ca ai fost incriminat pe nedrept, se sterge cazierul sau ramane? (vezi toată discuția)
Va rog dati-mi sfaturi, am o problema f mare dan75 dan75 buna seara, am o problema mai grava,zilele astea am condus un auto cu numere false,am pus autorizatia de pe alta masina identica,ca sa o duc 1km juma pana la ... (vezi toată discuția)
Detasare din romania in tarile u.e. si in state terte si invers Altair_dsc Altair_dsc Salut, am nevoie de legislatia privind detasarea in tari membre U.E. si state terte si invers, din tari membre U.E. sau state terte in Romania. Eu am gasit ... (vezi toată discuția)