in data de 3 dec 2010 am fost oprit de un echipaj de politie in Podul Turcului si la etilotest mia iesit 1,09 acum astept sa vina rezultatul de la med legala privind testul la singe.Permisul lam dobindit in italia si as vrea sa stiu ce va urma mai departe.mentionez ca mi sa intocmit dosar penal.Daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie ?
Ultima pronuntare in 2003-2004, nu mai retin exact.Nu stiu daca sau prescris in spatiul de timp ce sa scurs pina acum.Problema este si in felul urmator..,sa nu ma afecteze decizia pe care o ia judecatoria(de fapt staul roman) pentru ca pina la urma infractiunea este comisa aici,si sa nu am repercusiunile legi si in italia.Cu alte cuvinte sa nu platesc de doua ori pt aceasi fapta.E nasol... .Mai mult ca sigur ca vor fi si altii de aceasi teapa care o vor mai pati da eu am fost calul de bataie la sfirsit de an.Multam mult de tot ce ati facut pina acum
Nu este vorba numai despre infractiuni stradale,cum le numiti dvs,este vorba despre condamnari,indiferent de ce ge,pentru a vedea daca avti cazier si daca datorita existentei acestuia,pedeapsa ,ca dozare ,ar putea fi influentata de trecutul dvs.