avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte de identitate

Cui ma pot adresa in cazul in care cartea de identitate nu a fost eliberata la termen, din motive care nu depind de mine (acte in regula, totul a fost ok... pana si-au dat ei semaa ca au probleme cu calculatorul. Sau cel putin asa mi-au spus....acum 2 luni). Mi se poate elibera un act provizoriu in acest timp?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:17, 10 Decembrie 2010
se poate elibera un act provizoriu, tot de la biroul ptr evidenta populatiei unde ati depus actele ptr cartea de indentitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin inlocuit de copie Cristina8R Cristina8R Buna ziua! Recent am fost la evidenta populatiei pentru schimbarea domiciliului.Astazi am incercat sa ridic niste bani de la banca prezentand doar copia ... (vezi toată discuția)
In lipsa actului de identitate la schimbarea acestuia... viobarbu viobarbu Buna ziua! Am fost in urma cu 2 saptamani sa imi schimb cartea de identitate, iar cea noua imi va fi eliberata pe data de 27.09. Intre timp trebuie sa ridic ... (vezi toată discuția)
Evidenta persoanelor ovicosma ovicosma Am urmatoarea problema, poate gasesc la voi o solutie. Am o nepoata de 14 ani, care locuieste cu parintii (sora si cumnatul meu) in KUWAIT. Acum 1 saptamana ... (vezi toată discuția)