avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs procuror

Buna ziua !
In urma unei cereri de eliberare sub control judiciar aceasta a fost aprobata in instanta de judecator.
Se mai poate face recurs de cineva impotriva acestei hotarari ?
Procurorul de caz poate face recurs ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cernatelena1989 , utilizator 18:55, 14 Decembrie 2010
da, procurorul poate exercita recursul
Daca aceasta solutie a fost obtinuta in fond, Parchetul poate declara recurs.
Mircea Teis a scris:

Daca aceasta solutie a fost obtinuta in fond, Parchetul poate declara recurs.


Cum pot sti daca s-a facut sau nu recurs ?
Pe data de 8 a fost procesul, pe 9 a primit foaia cu rezultatul procesului...
Admite cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de inculpaţii PAVEL DANIEL şi CONSTANTIN EDUARD DANIEL ambii aflaţi în prezent în Penitenciarul Focşani. Dispune punerea în libertate provizorie a inculpaţilor PAVEL DANIEL şi CONSTANTIN EDUARD DANIEL de sub puterea mandatelor de arestare preventivă nr. 31 şi 32 din 08 octombrie 2010 emise de Tribunalul Vrancea . Obligă pe inculpaţii PAVEL DANIEL şi CONSTANTIN EDUARD DANIEL ca pe timpul liberării provizorii să respecte următoarele obligaţii: - să nu depăşească limita teritorială a com. Vînători pentru inculpatul Constantin Eduard Daniel şi a municipiului Focşani pentru inculpatul Pavel Daniel; - să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat fiecare; - să se prezinte la Poliţia munic. Focşani pe care o desemnează ca organ de supraveghere , conform programului de supraveghere întocmit sau ori de câte ori este nevoie; - să nu îşi schimbe domiciliul fără încuviinţarea instanţei; - să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; - să nu se apropie de persoanele cu care fiecare a comis infracţiunea, respectiv de Constantin Eduard Daniel şi Mardare George-Ionuţ pentru inculpatul Pavel Daniel şi de Pavel Daniel şi Mardare George Ionuţ pentru inculpatul Constantin Eduard Daniel. Atrage atenţia inculpaţilor Pavel Daniel şi Constantin Eduard Daniel asupra dispoziţiilor art. 16010 C.pr.pen. privind revocarea liberării provizorii în cazul nerespectării cu rea-credinţă a obligaţiilor stabilite, al săvârşirii din nou, cu intenţie a vreunei infracţiuni sau al încercării de a zădărnici aflarea adevărului. Amână cauza la 15 decembrie 2010 pentur administrarea de probe.
Inculpatii nu au fost eliberati din arest. Corect ? Vor fi citati la penitenciar. Din experienta spun ( nu stiu daca este o regula general valabila), in procesele in care am participat in calitate de aparator pentru anumiti inculpati aflati in stare de arest preventiv, am fost sunat de grefiera in momentul in care se stabilea termenul de recurs pentru a-mi comunica data si ora.

Alte discuții în legătură

Liberare sub control judiciar monica72 monica72 buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond ... (vezi toată discuția)
Propunere de arest preventiv gabitzu1ro gabitzu1ro Buna.Un amic de al meu a fost arestat preventiv 29 de zile,incepand cu data de 7 martie pt.infractiunea de trafic de moneda falsa.Setinta a fost definitiva a ... (vezi toată discuția)
Liberarea provizorie sub control judicar vs. pe cautiune airaam airaam de ce ar alege un inculpat sa solicite liberarea provizorie pe cautiune cand poate alege de liberarea provizorie sub control judiciar? multumesc ... (vezi toată discuția)