avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire in Grecia de cetatean roman
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire in Grecia de cetatean roman

Stie cineva care este termenul de exprimare a dreptului de optiune succesorala in Grecia?
Exista obligatia pentru mostenitorul roman sa fie obligat sa dobandeasca si cetatenia greceasca pentru a putea mosteni un bun imobil, respectiv in apartament?

Cat sunt impozitele pentru un apartament situat pe langa Acropole sau care este legea greaca care reglementeaza aceasta problema?

O carte cu dreptul grecesc in materie de mostenire tradusa in romaneste stie cineva sau in materie de taxe si impozite?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:37, 18 Decembrie 2010
Notari: [ link extern ]

In legatura cu telefonul, puteti contacta la toti societatea in care este asociat avocatul strain, acestea au toate telefoanele pe site-ul BB. La fiecare avocat scrie la ce societate lucreaza si va uitati apoi in Tabloul Societatilor.
[ link extern ]

This will help:D
sd2010 a scris:

[ link extern ]

This will help:D

=D>=D>=D>...
Da, este un link foarte util.=D>
Va multumesc SD 2010:bow:
Sunt trecute si texte de lege.

Si dvs. va multumesc domnule Eumarian.
Este foarte util linkul.
Trebuie stiut si ce onorariu va percepe notarul din Grecia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa parinti decedati (1991 si 2013) andreivan andreivan Buna seara,as vrea sa va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie care sunt actele necesare pt a face succesiunea dupa parinti pt 2 frati care sunt taxele si ce ... (vezi toată discuția)
Mostenirea daca exista testament bla bla bla bla buna ziua as avea o intrebare:bunicul meu a decedat si a lasat prin testament totul bunicii mele.tatal meu la fel e decedat deci unicii mostenitori am fi eu ... (vezi toată discuția)
Mostenire rude MariusClaudiu MariusClaudiu Buna ziua. Povestea mea este asta: in ordine cronologica, bunicul, tatal meu, bunica (ambii din partea tatalui), au decedat. Bunica a decedat anul asta dar eu ... (vezi toată discuția)